Войти

Цитати тижня

Віктор Янукович,
Президент України
— про принади України (з виступу на форумі у Давосі):
— Цей слоган — увікни... увік... увікни... увікніть для себе Україну — це слоган промокампанії нашої держави до Євро–2012. Для того, щоб увікнути Україну, я хочу сказати, достатнього того, щоб подивитися на неї власними очами тоді, коли почнуть квітнути каштани в Києві, і коли почнеться тепло, і в містах українських почнуть роздягатися жінки. Побачити таку красу — це чудово.
(«Українська правда»)

Ганна Герман,
заступник глави адміністрації Президента
— про пікантну заяву Януковича:
— Я завжди коментую тільки ті події, безпосереднім учасником яких я була. Наприклад, мене образили слова журналіста в прямому телеефірі, який сказав, що мені взагалі не можна ставити гострих запитань, бо я «слаба жінка». А я не жінка, я політик... А в Давосі мене не було.
(УНІАН)

Олександр Єфремов,
голова фракції Партії регіонів
— про почуття гумору та смаки Президента:
— Мені як чоловіку приємно, що весною у нас розквітає природа, і дивитися на наших жінок. Для того, щоб зрозуміти цей гумор, необхідно жити в Україні. Я дотримуюся тієї думки, що у нас дуже красиві дівчата і жінки, і коли приїжджають з інших країн і бачать те, що у нас є на вулицях... А те, що возять у машинах, — ще краще...
(«Українська правда»)

Юлія Тимошенко,
лідерка БЮТ
— про українську владу й подорожчання тарифів:
— Люди думали, що обрали Президента України, а вони обрали просто соковижималку «Цитрус–прес», є такий пристрій, який з людей вижимає останні соки, останні можливості і останні їх родинні доходи.
(з персонального інтернет–сайту)

Віктор Балога,
міністр надзвичайних ситуацій
— про те, скільки «Єдиний центр» готовий витратити на вибори:
— Витратимо все, що матимемо. А ми нічого не маємо.
(«Дєло»)

Добавить комментарий